Linkerscherm van de webwinkel

Recent verschenen

WMO Magazine

WMO Magazine

WMO Magazine staat als enige magazine in Nederland volledig in het teken van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en geeft inzicht in de Wmo-ontwikkelingen. WMO Magazine biedt u nieuws, expertopinies, verhalen uit de gemeentelijke praktijk, interviews met invloedrijke personen en interpretaties van juridische uitspraken.

Hebt u te maken met de Wmo? Als ambtenaar, professional, leidinggevende, belangenbehartiger? Dan mag u WMO Magazine niet missen. Naast het vakblad ontvangt u als abonnee wekelijks een digitale nieuwsbrief met het laatste Wmo-nieuws!

Lees verder

Start!-krant

Start!-krant

Eén op de zes SW'ers heeft moeite met lezen en schrijven! De Start!-krant helpt werknemers op de werkvloer van SW-bedrijven bij het verbeteren deze basisvaardigheden, die zo belangrijk zijn voor zelfvertrouwen en goed functioneren. En natuurlijk voor de doorstroming naar 'buiten'. 

Lees verder

OK Operationeel

OK Operationeel

OK Operationeel informeert OK-medewerkers over nieuwe technieken, producten en werkprocedures op de OK. Ook wisselen ze in het blad ervaringen uit. Het blad is bedoeld voor operatieassistenten en anesthesiemedewerkers en wordt daarnaast veel gelezen door chirurgen, afdelingshoofden, docenten en studenten.

Verschijnt
: 8 maal keer per jaar
Omvang: 40 pagina's

Lees verder

Tijdschrift voor Verzorgenden

Tijdschrift voor Verzorgenden

Het Tijdschrift voor Verzorgenden (TvV) is hét vakblad voor (zieken-) verzorgenden en helpenden in Nederland. Over het laatste ‘zorgnieuws’, medische kwesties en de beste vakboeken en congressen.

Verschijnt: 10 maal per jaar
Omvang: 32 pagina’s

Lees verder

SW-Journaal

SW-Journaal

SW-Journaal is hét vakblad voor management en middenkader van de sociale werkvoorziening. Met informatie over regionale en landelijke politiek, kort nieuws, bedrijfsreportages, beleidsinformatie, wet- en regelgeving en interviews. En regelmatig themanummers over bijvoorbeeld ICT en Training & Opleiding.

Dit zijn de vaste rubrieken:
- Vak Apart: bijzondere bedrijfsactiviteiten staan centraal
- Deal! beschrijft interessante deals tussen SW-bedrijven en het bedrijfsleven
- In Management komt elke maand een directeur van een SW-bedrijf aan het woord

Lees verder

KraamSupport

KraamSupport

De leukste verhalen van collega's, handige tips en leerzame achtergronden bij het kraamnieuws. Dát lees je in KraamSupport. KraamSupport is het enige onafhankelijke tijdschrift voor kraamverzorgenden in Nederland. Je mag hem dus eigenlijk niet missen. 

Lees verder
bottomads